Noutăți

Începutul anului de studii 2020 - 2021

Începutul anului de studii 2020 - 2021

Stimați părinți!

Toată omenirea trece prin timpuri mai altfel, timpuri dificile. 
Brusc, am fost nevoiți să ne schimbăm  obișnuințele, ca să ne adaptăm noilor condiții impuse de pandemia Covid-19. Am ajuns să facem unele lucruri cu totul diferit, de parcă am fi luat-o de la capăt. Tocmai din acest motiv, e momentul să devenim mai puternici, mai buni cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.
Vă îndemnăm să fiți responsabili și să deveniți exemplu pentru copiii Dv. Ei trebuie să învețe de la persoanele dragi ce înseamnă să fii atent, solidar, responsabil atât față de propria sănătate, cât și față de sănătatea celor din jur. Profesorii, de asemenea, au avut întotdeauna nobila misiune de a avea grijă de copiii Dv. Vrem ca Dv,  copiii Dv, profesorii să fie sănătoși și să ne simțim cu toții în siguranță. 
Așadar, avem o misiune comună: protejarea sănătății copiilor, profesorilor pentru a putea face ca acesată pandemie să devină istorie.
Împreună, putem depăși mai ușor această grea încercare.
Am decis să acționăm în funcție de specificul și capacitatea liceului nostru. Nu excludem că anumite schimbări, ajustări vor avea loc pe parcurs. Vom fi nevoiți să intervenim, după caz, pentru a îmbunătăți lucrurile.
Vă rugăm să fiți îngăduitori, cooperanți!
În aceste momente critice, e nevoie de solidaritatea întregii societăți.
Prezentăm modelul de învățare pe care l-am ales pentru liceul nostru, din cele 7 modele link propuse de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.