Noutăți

Oportunitate pentru elevi - Concurs cu premii organizat de Clasa Viitorului

Oportunitate pentru elevi - Concurs cu premii organizat de Clasa Viitorului

 

Dragi elevi și profesori din Clasa Viitorului, vă salutăm!

 
Recent, am solicitat ajutorul Dvs. în realizarea unui sondaj printre elevi.
 
Acum revenim cu o activitate, care sperăm să fie interesantă pentru voi, elevii. Este vorba despre un Concurs cu premii, pe care îl desfășurăm pe Instagram. Termenul limită pentru participare 5 aprilie 2021.
Sunt invitați să facă un scurt video de 1 minut la temele propuse în concurs:
SECȚIUNEA 1 - Eu sunt ViITorul! În acest video te invităm să îți imaginezi viitorul tău și să ne spui cum îl vezi, peste 5 ani sau peste 15 ani. Dacă ai ales o profesie, vorbește despre ea, ce faci acum pentru a ajunge un bun profesionist și cum va arată această meserie în viitor. Poți vorbi despre participarea tineriilor, cum te poți implica tu pentru a îmbunătăți localitatea în care trăiești cu ajutorul tehnologiilor? Ce aplicații și tehnologii utilizate de tineri pot aduce plus valoare comunității. Dacă ai putea schimba lumea, ce ai face?
 
SECȚIUNEA 2 - Tehnologiile în viața mea. Vorbește despre aplicațiile și tehnologiile din viața ta și cele din școală. Cum se pot implica elevii pentru a schimba modul în care are loc procesul de studii, astfel încât școală sa devină modernă și cool. În acest video te invităm să vorbești despre aplicații și tehnologii care după părerea ta ar putea aduce elevii mai aproape de școală sau scoala mai aproape de elevi. Care tehnologii digitale aplicate în școală pot face lecțiile mai interesante și mai atractive. Sau poate ai dori să lași un mesaj pentru elevii din generațiile viitoare. Ce ai putea face astăzi, astfel încât visele tale de viitor să fie realizate.
 
 

Cu deosebită considerație, Clasa Viitorului